Ekokumppanit.fi

Sukupolvelta toiselle - Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Kivat

Kuntalaisten ilmastotoimien vauhdittamisen toimintamallit

Toimintamallit

KIVAT-hankkeessa on luotu kuusi kuntalaisten ilmastotoimien vauhdittamisen toimintamallia kuntien käyttöön. Toimintamallien materiaalit ovat ladattavissa tältä sivulta.

bannerikuva_energiaremontit

Energiaremontit

Toimintamallilla vauhditetaan taloyhtiöiden energiaremonttien toteutumista. Taloyhtiöt on jaettu ikäryhmittäin ja kullekin ikäryhmälle on koottu sopivat energiaremontit sekä tietoa remonttien rahoituksesta.

bannerikuva_zero-waste-koulu

Kohti Zero Waste -koulua

Toimintamallilla edistetään koulun kestävää toimintakulttuuria, jossa jokainen ymmärtää ja osaa minimoida jätteen määrän ja kuluttaa kestävien periaatteiden mukaisesti.

kouluruoka-bannerikuva

Kouluruoka 2030

Toimintamallilla koulun kuuden viikon ruokalistan ilmastovaikutus puolittuu. Toimintamallin alkuperäiset toteuttajat ovat ruokajärjestelmätutkija Teea Kortetmäki ja Muuramen kunta.

liikkumisesta-yhteinenasia-bannerikuva

Liikkumisesta yhteinen asia

Toimintamallilla kannustetaan kuntaa edistämään kunnan työntekijöiden ja kuntalaisten kestävää ja terveellistä liikkumista.

bannerikuva_pientalot-oljysta-uusiutuviin

Pientalot öljystä uusiutuviin

Toimintamallin avulla kunta voi kannustaa ja auttaa öljylämmitteisten pientalojen omistajia vaihtamaan lämmitysmuotoa. Työ tehdään yhteistyössä paikallisten sidosryhmien kanssa.

yhteiskuntasimulaattori-bannerikuva

Yhteiskunta-
simulaattori

Oppimispeliin toteutetun ilmasto-/ ympäristöaiheisen demoversion tarkoituksena on herättää keskustelua ja lisätä ymmärrystä yhteiskunnan toiminnasta, äänestämisestä ja yhteiskunnallisesta eriarvoisuudesta. Toimintamalli on suunnattu ala- ja yläkouluille.

Yhteistyössä

Parikkala

Pirkkala

Rovaniemi

Seinäjoki

Vantaa

Äänekoski

aa

Ekokumppanit logo

Yhteystiedot

Ekokumppanit Oy

Y-tunnus: 1801748-4

Käynti ja posti

Käyntiosoite: Kelloportinkatu 1 B, 33100 Tampere
Postiosoite: Kelloportinkatu 1 C, 33100 Tampere

Yhteys

Laskutustiedot

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003718017484
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

Paperilaskut

Ekokumppanit Oy
18017484
PL 100
80020 Kollektor Scan

Huomioittehan, että:
Sarjanumeron tulee olla mukana jokaisen laskun osoitekentässä, ei vain kuoressa. Käytättehän tekstin värinä vain mustaa. Lähetättehän skannaukseen vain laskuja liitteineen. Ettehän käytä niittejä.

Sähköpostilaskut

Laskut lähetetään sähköpostin liitetiedostoina. Yksi lasku per tiedosto, joka sisältää yhden laskun kaikki sivut. Yhdessä sähköpostiviestissä voi lähettää useita laskuja. Kaikilla tiedostoilla tulee olla oma nimi. Yksi sähköposti voi maksimissaan olla 10Mb. PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja, versio 1.3 tai uudempi. PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja. Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm. Liitteen nimi ei saa sisältää kuin tavallisia kirjoitusmerkkejä: a-z, A-Z, 0-9.

Kestävän kehityksen tavoitteet

Yhtiö edistää kestävää kehitystä laajasti toiminnassa ja toimintaamme liittyvät kaikki YK:n kestävän kehityksen tavoitteet 1-17. Erityisesti toiminnassamme korostuvat tavoitteet
11 Kestävät kaupungit ja yhteisöt: ”Taata turvalliset ja kestävät kaupungit sekä asuinyhdyskunnat”
17 Yhteistyö ja kumppanuus: ”Tukea vahvemmin kestävän kehityksen toimeenpanoa ja globaalia kumppanuutta”

Valokuvat:
Visit Tampere (Laura Vanzo)
Ekokumppanit
Pexels.com

2024 © Ekokumppanit Oy